Μαθαίνουμε για τα ζώα που ζουν στις χώρες των εταίρων!

https://docs.google.com/document/d/1jIHagF9jPtkXhBE6LO932Q8LCAIAp4MPE6Fc5qtjaAo/edit

Πραγματοποιούμε τα δικά μας πειράματα!

https://www.storyjumper.com/book/read/150090051/63fcd191ee32c

Μαθαίνουμε για τις γυναίκες επιστήμονες!

https://www.canva.com/design/DAFV2ltnuSg/f4yL981rQli6UvGJ7YBAcA/edit

Παίζοντας με τα σχήματα δημιουργούμε!

https://padlet.com/anaisabel_aisp/e6nrjarsaplq9e18

Τα σχολεία δημιουργούν τις δικές τους προτάσεις για το logo του προγράμματος!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScLx22Bkb3g4cKPNi5fq6Md_0akNjRV3Q9E0QH0jOeDTCXIeQ/viewform

 

 

 

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα των εταίρων μας!

Πριν τις Χριστουγενιάτικες διακοπές τα συνεργαζόμενα σχολεία του προγράμματος e twinning αντάλλαξαν μεταξύ τους δωράκια-κατασκευές από άχρηστα υλικά. Εμείς στείλαμε τα δικά μας και με μεγάλη μας χαρά παραλάβαμε τα δώρα μας από σχολεία της Ισπανίας και της Τουρκίας! Ήταν τόσα πολλά που όλα τα παιδιά του σχολείου μας πήραν και από ένα αναμνηστικό δωράκι στο σπίτι! 

Το 6ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Ερμούπολης τη σχολική χρονιά 2022-2023 συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Project eTwinning με τίτλο “Science is Fun”.

Στο Project συμμετέχουν σχολεία από την Ελλάδα, Ισπανία,Βουλγαρία, Πολωνία και Τουρκία. Οι μικροί μας μαθητές αφού έφτιαξαν βίντεο με το οποίο συστήνονται στους εταίρους μαθητές, δημιούργησαν την πρότασή τους για το Logo του Project και τις επόμενες μέρες θα συμμετάσχουν σε ψηφοφορία για την επιλογή του τελικού logo του προγράμματος.

    

                                                   “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ.. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΙ”

Στο πλαίσιο του οικολογικού προγράμματος του eTwinning “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ.. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΙ”, το οποίο υλοποιούμε από τον Φεβρουάριο σε συνεργασία με το Νηπιαγωγείο της Αβύθου, πραγματοποιήσαμε την Τρίτη 31  Μαΐου από κοινού με την οργάνωση “ALL FOR BLUE” καθαρισμό της παραλίας της Βάρης. Επιπλέον, τοποθετήσαμε στις επιχειρήσεις της παραλίας αφίσες που είχαν φτιάξει τα παιδιά, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των λουόμενων σε θέματα προστασίας των ακτών και των θαλασσών.