Οκτώβριος 2021

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν σχετικές δράσεις στα τμήματα χωρίς την παρουσία γονέων. Οι αφίξεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά, ενώ η αποχώρηση των παιδιών θα γίνει για όλα τα τμήματα στις 10π.μ. Τα παιδιά δε θα έχουν πρωινό μαζί τους. Το Ολοήμερο Τμήμα δε θα λειτουργήσει εκείνη την ημέρα.

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου το σχολείο θα παραμείνει κλειστό.

Συνάντηση Γονέων και Κηδεμόνων

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στις 4μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση γονέων και κηδεμόνων με τις εκπαιδευτικούς των τμημάτων. Η είσοδος θα είναι από την πόρτα του πάρκινγκ. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η συνάντηση θα αναβληθεί και θα οριστεί εκ νέου. Καλό θα είναι οι γονείς/ κηδεμόνες να έχουν φροντίσει να είναι χωρίς την παρουσία παιδιών.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
6ου Νηπιαγωγείου Ερμούπολης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογος Ποδοσφαίρου Αίας Σύρου προσφέρει στα αγόρια
και κορίτσια του Νηπιαγωγείου μας δωρεάν προπονήσεις έως το τέλος του χρόνου.


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο.
Κος Ρούσσος Γιώργος (Προπονητής)
6936 342004

Πρώτη ανακοίνωση Προαιρετικού Ολοήμερου Τμήματος

Προαιρετικό Ολοήμερο Τμήμα

6ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Ερμούπολης

 

Αγαπητοί γονείς θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι για την καλύτερη λειτουργία του ολοήμερου τμήματος:

  • Κάθε παιδί στην τσάντα του θα πρέπει να έχει αρκετές μάσκες. Υπολογίστε για το ολοήμερο ότι θα χρειαστούν 3 μάσκες και άλλες τόσες για το πρωινό τμήμα.

 

  • Θα πρέπει να έχει 2 σακουλάκια ή ειδικές θήκες για τις καθαρές μάσκες και για τις λερωμένες αντίστοιχα.

 

  • Θα ήθελα να έχετε 1 σακουλάκι ή μια σακούλα σε περίπτωση που χρειαστεί να βάλει τα λερωμένα του ρούχα.

 

  • Θα ήθελα να φέρετε μια σακούλα ή τσάντα (κλεισμένη καλά και με το όνομα του παιδιού γραμμένο πάνω της) που μέσα θα έχει μια αλλαξιά ρούχα, εσώρουχα και κάλτσες, η οποία θα παραμείνει στον χώρο του σχολείου σε περίπτωση που το παιδί σας λερωθεί. Θα χρησιμοποιηθεί εφεδρικά σε περίπτωση που έχει λερωθεί κατά τη διάρκεια του πρωινού τμήματος και δεν έχει άλλη αλλαξιά στην τσάντα του.Ανά εποχή τα ρούχα θα αλλάζουν.

 

  • Σχετικά με το φαγητό, θα ήθελα να έχει το παιδί μια τσάντα φαγητού που να μπορεί να χωράει με ευκολία το/τα τάπερ, μία πετσέτα (σα σουπλά, διαφορετική από του πρωινού τμήματος), μία νέα μάσκα, κι αν θέλετε μια χαρτοπετσέτα για να σκουπιστεί. Στο/α τάπερ, όπως και στην τσάντα να είναι γραμμένο το όνομα του παιδιού σας. Επίσης, το/τα τάπερ να είναι εύκολο/α στο άνοιγμα και κλείσιμο. Καλό θα είναι να το δοκιμάσετε μαζί με το παιδί για να βεβαιωθείτε ότι μπορεί μόνο του να το/τα ανοίξει και να το/τα κλείσει.

 

  • Κάθε παιδί θα έχει 1 φάκελο με λάστιχα σε ό,τι σχέδιο και χρώμα θέλει, διαφορετικό από του πρωινού τμήματος έτσι ώστε να μπορεί να το ξεχωρίζει.
  • Θα έχει 1 τετράδιο αντιγραφής ό,τι χρώμα θέλει το παιδί. Τα νήπια θα έχουν των 50 φύλλων, τα προνήπια μπορούν να έχουν των 40 φύλλων.

 

 

 

 

  • Μπορείτε αν θέλετε να φέρετε κάποιο περιοδικό, το οποίο θα το χρησιμοποιήσουμε για διάφορες δραστηριότητες που θα κάνουμε.

 

  • Για οτιδήποτε άλλο χρειαστούμε για το ολοήμερο θαενημερωθείτε.

 

 

Με εκτίμηση,

Καντζιλιέρη Δώρα