Οκτώβριος 2023

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Την Παρασκευή 27/10/2023 πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Τα παιδιά απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν και κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο Ηρώων.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ SYROSKIDZ

Την Κυριακή 29/10/2023 μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν στην εκδήλωση βράβευσης των παιδιών των οποίων το ομαδικό ζωγραφικό έργο διακρίθηκε από την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδος, στα πλαίσια του παιδικού Φεστιβάλ Syroskidz .Η συμμετοχή είχε πολλαπλά παιδαγωγικά οφέλη για τους μαθητές μας, καθώς είχαν εμπλακεί στη δημιουργία των βραβείων και τα ίδια απένειμαν τα βραβεία στα παιδιά. Μέσα από αυτή τη διαδικασία υπήρξε “δημοσία έκθεση”, ενισχύθηκε το αίσθημα της χαράς για το δημιούργημά τους, υπήρξε αλληλεπίδραση με παιδιά εκτός σχολικού πλαισίου, ενώ ταυτόχρονα αντιλήφθηκαν ότι οι προσπάθειες σε όλους τους τομείς επιβραβεύονται. Στο τέλος της εκδήλωσης άφησαν όλοι το δικό τους ατομικό αποτύπωμα σε ένα ομαδικό έργο.

Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά αγαπούν τα ζώα και την Τετάρτη 4/10/2023 επισκέφτηκαν το σχολείο μας αγαπημένα ζώα με τη βοήθεια της μηχανής αναζήτησης Google. Τα παιδιά το διασκέδασαν!

10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Την Παρασκευή 29/10/2023 πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις για Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Οι εκπαιδευτικοί του νηπιαγωγείου δημιούργησαν αθλητικές διαδρομές τις οποίες τα παιδιά ακολούθησαν με μεγάλη ευχαρίστηση ενώ ταυτόχρονα με τη συνεργασία της εκπαιδευτικού πε11 Φυσικής Αγωγής Κα Δέσποινα Μαλαματάρη γνώρισαν τα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε σε διάφορα αθλήματα.